Vinete, dovlecei și tocană de ardei roșu dulce

Vinete, dovlecei și tocană de ardei roșu dulce
Nevoie de un supă fără gluten și vegană? Vinetele, dovleceii și tocanul dulce de ardei roșu ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ardei gras, apă, fulgi de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Tocană De Dovlecei Și Vinete, Vinete, dovlecei, ardei roșu și parmezan Torte, și Gatiti cartea: vinete dulce și acru și tocană de ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți vinetele într-o strecurătoare și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez sau o oală mare. Clătiți vinetele și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Se sotează până se rumenesc ușor. Se amestecă ceapa și se sotează până devine transparent. Se amestecă usturoiul și se sotează timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se amestecă orezul, dovlecelul, ardeiul gras roșu, roșiile, vinul, apa, sarea și fulgii de ardei roșu. Gatiti la foc mediu-mare pana cand amestecul ajunge la fierbere mica. Reduceți căldura și fierbeți timp de 45 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul, pătrunjelul și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista