Vinete coapte cu carne de vită măcinată

Vinete coapte cu carne de vită măcinată
Vinetele coapte cu carne de vită măcinată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 719 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,67 USD pe porție. Un amestec de pesmet, vinete, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Vinete ușoare și carne de vită măcinată, Tigaie De Vită Măcinată Cu Roșii De Vinete, și Crock Pot Sol Carne De Vită Vinete Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți firimiturile de pâine într-un castron cu suficientă apă pentru a acoperi; pune deoparte la macerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare. Gatiti si amestecati carnea de vita macinata, ceapa si usturoiul in ulei incins pana cand carnea de vita se rumeneste complet si nu mai raman bucati mari, 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă vinetele în amestecul de carne de vită măcinată; gătiți și amestecați până când vinetele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o deoparte pentru a permite amestecului să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scurgeți excesul de apă din firimiturile de pâine și aruncați într-un castron mare; adăugați amestec de carne de vită măcinată, jumătate din roșii, orez, amestec de brânză italiană, ou și busuioc. Se amestecă amestecul până când ingredientele sunt amestecate uniform, adăugând mai mult lichid din roșii dacă este prea uscat; condimentează cu sare și piper. Umpleți cojile de vinete cu amestecul și puneți-le într-un vas mare de copt. Se acoperă cu roșiile rămase și se acoperă vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, îndepărtați folia și continuați să coaceți până când începeți să se rumenească în jurul marginilor, încă aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista