Vermicelli în ulei de Chili, sos de soia și oțet

Vermicelli în ulei de Chili, sos de soia și oțet
Vermicelli în ulei de Chili, sos de soia și oțet ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 293 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, la 2 mese tahini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Burgeri chili Brooklyn cu sos de grătar afumat cu ulei și oțet Slaw, Taitei Cu Sos De Soia, și Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă la fiert. Dacă utilizați vermicelli de fasole mung: adăugați vermicelli în apa clocotită și scoateți oala de pe foc. Înmuiați până se înmoaie, dar nu moale, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți vermicelli și clătiți sub apă curentă rece. Pune deoparte. Dacă utilizați vermicelli de cartofi dulci: gătiți vermicelii în apa clocotită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, aproximativ 7 până la 15 minute, în funcție de lățimea tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De Cartofi DulciVermicelli De Cartofi Dulci
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scurgeți vermicelli și clătiți sub apă curentă rece. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Între timp, combinați uleiul de chili, sosul de soia, oțetul chinkiang, zahărul, sarea și tahini într-un castron mare și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
TahiniTahini
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați tăiței și aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu arahide tocate, scallions și coriandru. Dacă sunt serviți la rece, tăiței de fasole mung pot fi preparați cu aproximativ o oră în avans și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
6
Servite fie calde, fie reci, tăiței de cartofi dulci pot fi serviți pregătiți cu o zi în avans și refrigerați până când sunteți gata de mâncare. Pentru a servi fierbinte: reîncălziți tăiței într-o cratiță la foc mediu după ce le-ați îmbrăcat, adăugând lichid după cum este necesar pentru a preveni uscarea sau arderea sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista