Ventilatoare De Mocha Glazurate Cu Ciocolată
Fanii Mocha glazurați cu ciocolată ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 480 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $10.23 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de aur comestibile pătrate, ciocolată semidulce, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pene De Mocha Glazurate Cu Ciocolată, Mocha-Pâine Cu Ciocolată Cu Dovleac Glazurat, și Shortbread Mocha glazurat cu ciocolată (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Pulverizați tava de tartă cu diametrul de 10 inci cu fund detașabil cu spray antiaderent. Cerneti faina, pudra de cacao neindulcita, pudra de espresso si sarea intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul brun într-un castron mare până se omogenizează bine.
Adăugați ingrediente uscate și bateți doar până când aluatul se aglomerează. Folosind vârful degetelor, apăsați aluatul uniform pe fundul tăvii de tartă pregătite.
Coaceți pâinea scurtă până când este fermă în jurul marginilor și coapte, dar ușor moale în centru, aproximativ 35 de minute. Se răcește 10 minute. Îndepărtați ușor părțile laterale ale tigaiei. Folosind un cuțit ascuțit mare, tăiați pâinea caldă în 16 pene. Se răcește complet pe fundul tăvii de pe raft.
Aduceți crema la foc mic într-o cratiță medie.
Adăugați ciocolată; se amestecă până se topește și se omogenizează.
Lăsați să stea până când glazura începe să se îngroașe, dar este încă turnabilă, aproximativ 10 minute.
Așezați pene de pâine scurtă pe setul de rafturi peste foaia mare de copt. Lingura glazura peste shortbread, permițând o parte din glazura pentru a rula în jos părți și răspândirea peste părți cu spatula mici. Se răcește doar până când ciocolata este fermă, aproximativ 45 de minute.
Dacă doriți, apăsați vârful cuțitului mic ascuțit în frunze de aur; îndepărtați ușor bucățile de formă liberă de 1/2 inch. Folosind cuțitul ca ajutor, apăsați cu atenție bucățile de frunze de aur pe fursecuri. (Poate fi pregătit cu 5 zile înainte. A se păstra într-un singur strat într-un recipient etanș la temperatura camerei.)