Venice Sunset Cocktail
Venice Sunset Cocktail este un fără gluten și vegan băutură. O porție conține 133 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă ați rezervat sos de cireșe din gogoși, frigarui de bambus, suc de struguri spumante și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cocktail Apus De Soare, Cocktail Apus De Soare Italian, și Cocktail Apus De Soare Hawaiian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Filetați 3 cireșe congelate pe fiecare frigăruie. Puneți în congelator până când este gata să garnisiți băuturile.
Se toarnă 2 linguri de suc de grapefruit în fiecare dintre cele 4 flauturi de șampanie și se acoperă cu 1/4 cană de suc de struguri spumant.
Adăugați 1/2 lingură de sos de vișine rezervat și garnisiți cu frigarui de vișine congelate.
Pentru adulți, adăugați 1 uncie de lichior Amaretto.