Supa de Crab Baltimore de școală veche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 2,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 363 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, porumb, carne de crab și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Prăjituri De Crab Baltimore, Baltimore Crab Covrig Bastoane, și Inimile vegane ale prăjiturilor de Crab din Baltimore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați morcovii și gătiți neacoperiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
3
Se scurge bine și se lasă deoparte.
4
Așezați osul de șuncă, orzul, sarea și piperul într-o oală mare cu 4 căni de apă. Se fierbe la foc mediu timp de 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
Orz
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați varză și roșii; continuați să fierbeți încă 15 minute. Se amestecă cartofii și morcovii. Fierbeți până când cartofii sunt fragede și ușor străpunși cu o furculiță, 20 până la 30 de minute. Se amestecă 1 cană de apă, porumb, fasole verde, fasole lima și mazăre. Se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
În timp ce supa fierbe, curățați crabii deschizându-l și aruncând plămânii și gura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă Cremoasă De Dovleac Butternut Din Carton
7
Îndepărtați tomalley-ul maroniu-gălbui și lăsați-l deoparte. Rupeți crabii în jumătate și adăugați la supă împreună cu condimentul cu fructe de mare. Se fierbe timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Supă Cremoasă De Dovleac Butternut Din Carton
8
Între timp, așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
9
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Gatiti si amestecati tomalley-ul rezervat in unsoarea de bacon ramasa la foc mic pana cand amestecul devine asemanator sosului. Se amestecă tomalley-ul gătit în supă cu încă 1 cană de apă. Continuați să fierbeți timp de 45 de minute, apoi adăugați carnea de crab. Condimentați cu sare suplimentară, piper și condimente cu fructe de mare, dacă este necesar. Se fierbe timp de 1 oră și 15 minute, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim, până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Carne De Crab Forfetare
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.