Varză toscană cu lămâie, parmezan și hamsii albe

Varză toscană cu lămâie, parmezan și hamsii albe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Kale toscane cu lămâie, parmezan și hamsii albe. O porție conține 219 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 61 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, pâine rustică sandwich, varză toscană și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Lemon Parmezan Sauteed Kale & Fasole Albă, Varză toscană și tocană de fasole albă cu topping de pesmet, și Varza toscană a lui Emeril Lagasse și Ragu de fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fundul la 2 inci de tulpinile de kale și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
2
Îndepărtați coastele centrale rulând un cuțit mic și ascuțit pe ambele părți ale coastei fiecărei frunze. Aruncați coasta și aruncați porțiunile de frunze într-un castron cu apă rece și clătiți-le bine. Natura lor nubbly lasă tot felul de colțuri pentru nisip sau bug-uri pentru a ascunde. Uscați-le bine și tăiați frunzele în panglici foarte subțiri stil chiffonade. Ar trebui să aveți 4 până la 5 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Puneți kale într-un castron mare.Prăjiți feliile de pâine într-un prăjitor de pâine până devin aurii. Rupeți-le în bucăți mici și pulsați-le într-un robot de bucătărie până când amestecul formează firimituri grosiere într-o varietate de dimensiuni și forme.Folosind un mortar și pistil pentru a bate usturoiul într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați brânza de cupă de la calibru, uleiul de cupă de la diametru, sucul de lămâie, coaja de lămâie, sarea, fulgii de ardei roșu și lăsați-le împreună. Puneți pansamentul peste kale și aruncați foarte bine pentru a combina bine, va fi destul de gros și va fi nevoie de multă aruncare pentru a acoperi frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
KaleKale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Lăsați slaw să stea cel puțin 5 minute și până peste noapte, apoi serviți acoperit cu pesmet, hamsii marinate, brânză suplimentară, un strop de ulei și felii de lămâie opționale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista