Varză De Bruxelles-Salată De Frunze
Salata de frunze de varză de Bruxelles ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $ 2.03 pe portie. O porție conține 301 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Un amestec de migdale, rucola pentru bebeluși, pecorino romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată De Frunze De Varză De Bruxelles, Frunze De Varză De Bruxelles, Anghinare Din Ierusalim Și Măsline Castelvetrano, și Salată De Varză De Bruxelles.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Dressing: într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline și sucul de lămâie până când sunt combinate. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Salată: folosind un cuțit mic, îndepărtați frunzele exterioare din varza de Bruxelles. Rezervați miezurile pentru o altă utilizare. Aduceți o cratiță mare de apă la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați frunzele de varză de Bruxelles și gătiți timp de 1 minut.
Se scurge și se pune într-un bol cu apă cu gheață, apoi se transferă într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Puneți frunzele de varză de Bruxelles, rucola, endive și migdale într-un bol mare de salată.
Adăugați pansamentul și aruncați împreună.
Se presară cu brânză și se servește.