Varză de Bruxelles prăjită cu mere, stafide aurii și nuci
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Varza de Bruxelles prăjită cu mere, stafide aurii și nuci ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 177 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 202 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de nuci, stafide aurii, conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este uimitor. Încercați Varza de Bruxelles cu stafide aurii, Varza de Bruxelles saut cu Bacon si stafide aurii, și Salată Caldă De Orzo Cu Varză De Bruxelles Și Stafide Aurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți varza de Bruxelles, conopida, merele și ceapa pe foaia de copt pregătită; stropiți cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper negru; Se amestecă până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Măsline întregi Coapte
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când varza de Bruxelles și conopida sunt fragede, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Transferați amestecul de varză de Bruxelles într-un bol de servire. Îndoiți stafidele și nucile; stropiți cu vin. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat