Varză de Bruxelles prăjită cu Agave și muștar picant
Varză de Bruxelles prăjită cu agave și muștar picant este o garnitură fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan . Această rețetă servește 6. Pentru 1,14 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 131 de calorii , 5 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă este pe placul a 14 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați nectar de agave, muștar picant, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 97% , acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Kielbasa cu varză de Bruxelles în sos de cremă de muștar , morcovi glazuți cu agave și plăcintă cu cireșe și fructe de pădure cu crustă de nectar de agave pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Stropiți ulei de măsline peste varza de Bruxelles într-un castron mare; arunca pentru a acoperi.
Întindeți germeni pe o tavă de copt; se asezoneaza cu sare si piper.
Se coace in cuptorul preincalzit pana se incinge la mijloc, aproximativ 15 minute.
Bateți nectarul de agave și muștarul picant într-un castron mare până la omogenizare; se adaugă muguri și se amestecă pentru a acoperi.
Se întinde pe tava de copt.
Prăjiți germeni până se înmoaie, încă aproximativ 20 de minute.