Varză de Bruxelles și supă de cârnați
Varza de Bruxelles și supa de cârnați este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 401 calorii, 23g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cârnați andouille, bulion de pui, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză de Bruxelles cu cârnați chinezi, Ravioli ușori cu cârnați și varză de Bruxelles, și Varză De Bruxelles Savuroasă Cu Cârnați Afumați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele de pe varza de Bruxelles, îndepărtați orice frunze externe deteriorate și tăiați-le pe jumătate pe lungime. Pune deoparte.
Scoateți carcasa din cârnați și tăiați-o în 1/4-in.- felii groase. Puneți uleiul de măsline și cârnații într-o oală medie la foc mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când cârnații se rumenesc bine, aproximativ 7 minute.
Între timp, curățați cartofii și tăiați-i în aproximativ 1/2-in. bucăți.
Când cârnații s-au rumenit, adăugați frunze de dafin și semințe de chimen în oală. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Adăugați cartofi, bulion și 1 cană de apă. Aduceți la fierbere.
Adăugați varza de Bruxelles. Acoperiți parțial oala și reduceți căldura la scăzut sau mediu-scăzut pentru a menține un foc constant. Gatiti supa pana cand cartofii si varza de Bruxelles sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Scoateți frunzele de dafin și serviți supa fierbinte.