Vanilie, scorțișoară și lime Panna Cotta
Nevoie de o desert fără gluten? Vanilie, scorțișoară și lime Panna Cotta ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 446 calorii. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară mexicană, fasole de vanilie, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. 60 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Vanilie Panna Cotta, Vanilie Panna Cotta, și Panna cotta de afine-vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați jumătate de cană de lapte cu gelatină. Se amestecă pentru a combina și se lasă să stea în timp ce se încălzește laptele rămas, smântâna, zahărul și sarea la foc mic.
Adăugați vanilie, scorțișoară și coajă de tei și gătiți la foc mic timp de 10 până la 12 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de lapte-gelatină până se combină complet.
Se toarnă printr-o strecurătoare cu ochiuri fine în 8 sau 6 ramekine de 6 sau 8 uncii (respectiv). Se răcește timp de două până la trei ore sau până când este setat.
Pentru a servi, rulați un cuțit subțire de-a lungul părților laterale ale ramekinelor pentru a slăbi panna cotta. Întoarceți ramekin cu susul în jos pe placa de servire și atingeți de mai multe ori până când panna cotta este dislocată.
Garnisiți, dacă doriți, cu migdale prăjite prăjite.