V-12 Plăcintă Cu Oală De Legume

V-12 Plăcintă Cu Oală De Legume
V-12 plăcintă oală de legume ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 1596 calorii, 28G de proteine, și 104G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de dovlecei, cimbru, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este remarcabil. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de canola și untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Când untul se topește, adăugați morcovii, cartofii dulci, ciupercile albe, dovleceii și ardeii și amestecați pentru a acoperi. Gatiti pana cand ciupercile renunta la sucuri, condimentati cu sare si piper si prajiti la cuptor pana cand cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ciuperci Cu Buton AlbCiuperci Cu Buton Alb
Cartofi DulciCartofi Dulci
Ulei De CanolaUlei De Canola
CiuperciCiuperci
CartofiCartofi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MorcovMorcov
ArdeiArdei
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
3
Scoateți și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
4
În timp ce legumele se prăjesc, începeți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
5
Combinați laptele, ceapa, frunza de dafin, cuișoarele, nucșoara, cimbru, tulpinile de pătrunjel și tulpinile de mentă într-o cratiță cu ecartament greu, necorozivă, la foc mediu. Într-o tigaie separată creați un roux gătind untul și făina timp de câteva minute, amestecând continuu, fără a se rumeni, până când emite o aromă de nucă, apoi scoateți-l de pe foc. Când laptele este destul de fierbinte, turnați o cantitate mică din el în roux, amestecând până când laptele este bine amestecat. Întoarceți acest lucru la laptele rămas și fierbeți timp de 15 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
CimbruCimbru
LapteLapte
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc, se strecoară și se amestecă iaurtul și parmezanul. Condimentați, după gust, cu piper alb și sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Piper AlbPiper Alb
IaurtIaurt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Așezați o bucată de folie de plastic pe suprafață și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Întindeți aluatul de patiserie și, folosind un bol de cereale de dimensiuni adecvate sau un bol mic de amestecare ca șablon, tăiați 6 runde cu diametrul de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
CerealeCereale
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
9
Îndoiți legumele prăjite în sos și lingurați amestecul uniform în 6 boluri individuale rezistente la cuptor de 6 inci (bolurile pentru supă de ceapă sunt ideale pentru aceasta) și periați marginile bolurilor cu ou. Completați fiecare cu un cerc de patiserie, drapând crusta peste margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
LegumeLegume
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Periați blaturile de patiserie cu spălarea ouălor și coaceți la 400 de grade F până devin aurii, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista