Usturoi murat cu ardei iute
Usturoiul murat cu ardei iute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 2 calorii. Această rețetă servește 200 și costă 4 cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână sare de conservare și murare, boabe de piper, ardei iute și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Usturoi murat cu ardei iute, Ardei Iute Murat, și Ardei Iute Murat.
Instrucțiuni
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
În timp ce borcanele fierb, combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mare din oțel inoxidabil; aduceți la fierbere.
Adăugați usturoi; aduceți la fierbere și fierbeți 4 minute.
Puneți 1 frunză de dafin în fiecare borcan fierbinte. Folosind o lingură cu fante, împărțiți usturoiul și ardeii iute înjumătățiți (aruncați restul de chile înjumătățiți) uniform printre borcanele fierbinți, ambalând bine și lăsând spațiu pentru cap de 1/4 inch; acoperiți cu lichid de decapare fierbinte, lăsând spațiu pentru cap de 1/4 inch. Sigilați și procesați borcane, procesând 10 minute.
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.