Urme De Zmeură-Portocaliu

Urme De Zmeură-Portocaliu
Amprentele de zmeură-portocaliu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 95 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36 și costă 11 cenți pe porție. Un amestec de zahăr granulat, ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolată - Zmeură Thumbprints, Amprente De Nucă De Cocos-Zmeură, și Urme De Migdale De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți untul cu mixerul electric la viteză medie până când este cremos; adăugați zahăr granulat, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați oul, coaja de portocală și vanilia; bate până se omogenizează. La viteză mică, bateți în făină și sare până se omogenizează. Înfășurați aluatul în folie de plastic. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Încălziți cuptorul la 350 F. foaie de cookie-uri cu hârtie pergament de gătit. Formați aluatul în bile de 1 inch. Pe foaia de cookie-uri, așezați bilele la o distanță de 2 inci. Apăsați degetul mare în centrul fiecărui cookie pentru a face indentare, dar nu apăsați până la foaia de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Refaceți rapid indentările cu capătul lingurii de lemn, dacă este necesar. Scoateți imediat din foaia de cookie în raftul de răcire; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Lingura De LemnLingura De Lemn
CuptorCuptor
5
Se presară cu zahăr pudră. Umpleți fiecare amprentă cu aproximativ 1/4 linguriță de măsurare de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GemGem
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista