Untul Cămării de casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați untul Cămării de casă. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 261 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Sosul fierbinte al Cămării de casă, Lichiorul de cafea al Cămării de casă, și Sos fierbinte de casă {cămară din belșug} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați smântâna și sarea în vasul unui mixerpotrivit cu accesoriul cu palete și acoperiți cu un prosop de vase pentru a preveni stropirea. Bateți la viteză medie spre mare,aruncând o privire la fiecare 20 de secunde. În 1 până la 3 minute, crema va fi bătută și aerisită, apoi se va rigidiza. După aceea, crema se va rupe și veți avea atât lichide, cât și solide în castron.
Când grăsimea se separă de zară, turnați Zara într-un borcan și dați-o la frigider pentru a o folosi în decurs de 3 zile.
Treceți-vă mâinile sub apă rece, apoi strângeți untul împreună, frământându-l în castron.
Așezați vasul în chiuvetă, clătiți untul în apă rece și strângeți-l din nou. Repetați acest proces până când apa curge limpede și untul nu eliberează lichid atunci când apăsați pe el.Depozitare: a se păstra la temperatura camerei, într-un recipient acoperit sau clopot de unt timp de 5 zile la frigider. Sau rulați și tăiați în bețișoare, înfășurați individual în folie de plastic și depozitați într-o pungă de congelator timp de 3 luni.