Unt De Arahide Și Ciocolată Fudge

Unt De Arahide Și Ciocolată Fudge
Nevoie de o desert fără gluten? Unt de arahide și ciocolată Fudge ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 141 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 50. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6179 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, chipsuri de ciocolată, unt de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge acoperit cu ciocolată și mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă, Fudge cu unt de arahide cu ciocolată, și Ciocolată Unt De Arahide Fudge.

Instrucțiuni

1
Ungeți un 13x9 inch pan.In o tigaie mare de sos la foc mediu, combinați zahărul, untul și laptele și gătiți până când amestecul ajunge la fierbere, amestecând frecvent. Continuați să amestecați și fierbeți aproximativ 5-10 minute la foc mediu sau până când termometrul cu bomboane atinge 234 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
2
Se ia de pe foc și se adaugă cremă de vanilie și marshmallow.Lucrând rapid, turnați 1/2 amestecul într-o altă tigaie de sos și adăugați unt de arahide într-o tigaie și chipsuri de ciocolată în cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
3
Se amestecă fiecare până se amestecă bine.
4
Se toarnă fudge de ciocolată în tigaia pregătită, apoi se acoperă cu unt de arahide și se întinde peste ciocolată.Se răcește complet la temperatura camerei, apoi se taie în pătrate.A se păstra într-un recipient etanș la aer în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista