Untul de șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 784 calorii, 9g de proteine, și 83g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,78 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sare condimentată, șuncă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 19%. Rețete similare sunt Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
1
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Se amestecă maioneza și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și răciți până la 5 zile, dacă doriți; scoateți din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos