Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de fenicul și caise. O porție conține 183 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cimbru, morcovi, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Umplutură De Fenicul Și Caise, Cod cu umplutură de fenicul, și Umplutură De Fenicul De Mere.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați feniculul în bucăți de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa și feniculul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Ceapă
5
Adăugați morcovii și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
6
Adăugați 1 1/2 lingurițe sare, 3/4 linguriță piper, pătrunjelul și cimbru și gătiți timp de 1 minut. Tăiați aproximativ apricots.In un castron mare, combinați pâinea, legumele, caisele și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Caise
Pătrunjel
Piper
Pâine
Bulion
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Transferați într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Coaceți timp de 20 de minute, până când se încălzește.Notă înainte: pregătiți umplutura pentru coacere cu până la 1 zi în avans.