Umplutură de caise și alune

Umplutură de caise și alune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați umplutura de caise și alune. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 109 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 71 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de coajă de lămâie, unt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 29%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Umplutură de gutui și alune, Macarons De Caise Cu Alune, și Strudel De Caise Cu Alune.

Instrucțiuni

1
Se prăjește ceapa în unt. Se amestecă nucile; se prăjește până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2
Se ia de pe foc, se adaugă caisele, pesmetul, pătrunjelul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3
Se amestecă oul și se condimentează. Folosiți jumătate pentru a umple capătul gâtului curcanului; modelează restul în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Puneți bilele într-un vas de copt cu unt, apoi stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți timp de 30 de minute până devin aurii sau prăjiți-le în jurul curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista