Ultimate Bacon-arțar pâine prăjită franceză durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest mic dejun are 696 calorii, 15g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână fâșii groase de slănină, lapte, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 47 de fani. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cupcakes cu pâine prăjită și slănină din arțar, Maple Bacon Pâine Prăjită Franceză Coace, și Cupcakes cu pâine prăjită și slănină din arțar.
Instrucțiuni
1
Ungeți un 13x9-in. vas de copt; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Într-un castron mare de mică adâncime, amestecați primele 10 ingrediente. Înmuiați fiecare felie de pâine în amestec de ouă. Aranjați felii în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă deasupra amestecul de ouă rămas. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mic, combinați ingredientele de topping.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se întinde deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți, neacoperit, 40-45 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.