Ulei de măsline ton fiert infuzat cu cimbru, lămâie și eșalotă

Ulei de măsline ton fiert infuzat cu cimbru, lămâie și eșalotă
Uleiul de măsline Tunan fiert infuzat cu cimbru, lămâie și șobolani ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 121G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1791 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți linte verde, lămâie, ton de calitate sushi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Ton fiert cu ulei de măsline cu Caper și vinetă de măsline, și Ulei de măsline - cod negru fiert cu lămâi, capere și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează tonul cu sare și piper și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2
Combinați uleiul, cimbrul, lămâia, usturoiul, ardeiul roșu și șalotele într-o cratiță mare. Încălziți uleiul la foc mediu până ajunge la 130 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Lăsați aromele să se absoarbă timp de 10 minute. Re-testați temperatura, reglând căldura, dacă este necesar. Scufundați tonul în lichidul de braconaj cu ulei de măsline și gătiți până când este ferm și mediu-rar, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4
Scoateți tonul din ulei. Feliați fiecare bucată. Aranjați medalioanele de ton peste linte înăbușită însoțite de Rabe de broccoli sotate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
LinteLinte
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Subţire-Subţire-
5
Se servește condimentat cu Fleur de sel și umezit cu lichidul de braconaj cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6
Așezați lintea într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați suficientă apă rece pentru a le acoperi cu 2 inci. Condimentați apa cu sare, apoi fierbeți lintea la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când lintea este mestecată, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Scurgeți lintea și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
9
Încălziți uleiul de măsline într-o oală medie, peste flacără medie-mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați șalotele, usturoiul, ardeiul roșu zdrobit și rozmarinul. Gatiti amestecand frecvent pana cand urechile si usturoiul sunt aurii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
11
Adăugați piureul de roșii și gătiți până începe să se concentreze, aproximativ 7 minute. Apoi adăugați lintea. Fierbeți lintea în sos peste o flacără foarte mică până când sunt complet fragede, dar încă își păstrează forma, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
LinteLinte
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
12
Serviți cald.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Tinga Rio Reserve Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tinga Rio Reserve Merlot
Tinga Rio Reserve Merlot
De culoare roșu rubiniu, cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu taninuri rotunde moi. Certificat Vegan durabil și certificat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista