Turtă Scurtă De Ghimbir

Turtă Scurtă De Ghimbir
Ginger Shortbread ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de zahăr, turbinado, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Rețete similare sunt Turtă Scurtă De Ghimbir, Turtă Scurtă De Ghimbir, și Cookie-Uri De Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făina, 1/4 cană de zahăr, ghimbirul măcinat și sarea, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Puneți untul într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până la neted (aproximativ 1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați amestecul de făină; bateți la viteză mică doar până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați apă cu gheață; se amestecă doar până se combină. Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic și acoperiți cu folie de plastic suplimentară. Se răcește timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se suprapun ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 8 inci (marginile cercului se vor crăpa ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic și montați aluatul, cu folie de plastic în sus, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Îndepărtați folia de plastic rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
11
Presărați aluatul cu 1 lingură de zahăr grosier; apăsați ușor pentru a ajuta zahărul să adere la aluat. Înscrieți ușor aluatul în 16 pene, tăind în aluat, dar nu prin aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
AluatAluat
12
Așezați 1 bucată de ghimbir cristalizat în fiecare pană; apăsați ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
13
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până la o culoare ușor aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți din cuptor; se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Tăiați liniile de scor pentru a face 16 pene.
16
Așezați pe un suport de sârmă; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista