Turcia și umplutura coace

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul și umplutura. Această rețetă servește 8. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 243 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, curcan, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Curcanul bunicii mele cu umplutură de pâine și cum să gătești curcanul perfect, Umplutură clasică de curcan (folosiți pentru a umple un curcan), și Umplutura De Legume Se Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Întindeți curcanul într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci. Se acoperă cu broccoli.
În castron mediu, se amestecă împreună supă, smântână și brânză; răspândit peste broccoli. În castron mare, se amestecă împreună umplutura Se amestecă și apă fierbinte; se presara peste caserola.
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.