Trufe de cireșe-ciocolată este un fără gluten rețetă cu 48 de porții. O porție conține 174 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Betty Crocker are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați coniac cu aromă de cireșe, ciocolată dulce-amăruie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Trufe De Cireșe De Ciocolată, Trufe De Cireșe-Ciocolată, și Trufe De Cireșe De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați ciocolată semidulce, ciocolată dulce-amară și jumătate și jumătate. Gatiti la foc mic pana se topeste ciocolata, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc. Se răcește 10 minute.
3
Cu biciul de sârmă, bateți untul, câte 1 lingură, în ciocolată până când este neted și cremos. Bateți în cireșe și lichior. Capac; refrigerați 1 1/2 ore, amestecând de două ori sau până când amestecul este gros și poate fi modelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
(din Cutie)
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Întindeți bara de copt rasă pe foaie de hârtie cerată. Picătură lingurite de amestec de ciocolata peste bara de copt ras; rola fiecare pentru a acoperi și forma în minge dur. Pentru varietate, rulați o parte din amestecul de ciocolată în cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Hârtie De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați trufele în cupe de bomboane. Se da la frigider pana la servire.