Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake)
Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake) ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 807 calorii, 14g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), Tort De Ciocolată Tres Leches, și Tort De Ciocolată Tres Leches.
Instrucțiuni
1
Pentru tort: 1
2
Încălziți cuptorul la 163° și aranjați un suport în mijloc. Înveliți părțile laterale și fundul tăvilor de tort de 2 (9 inci) cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Tăiați 2 runde de hârtie pergament și așezați-le în fundul tigăilor. Ungeți vârfurile pergamentului și pudrați tigăile cu făină, atingând excesul; pus deoparte.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Puneți apa într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se ia de pe foc, se adaugă cafeaua instant și se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
6
Așezați pudra de cacao într-un vas mediu rezistent la căldură și amestecați cafeaua fierbinte până când nu există cocoloașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Lăsați să se răcească ușor, aproximativ 15 până la 20 de minute.3se lasă făina măsurată, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, 1/2 linguriță de sare și 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr într-un castron mare; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Așezați gălbenușurile de ou, uleiul și vanilia într-un castron mare separat și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Se toarnă amestecul de cacao răcit în amestecul de ouă și se bate ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Se toarnă amestecul de ouă în amestecul de făină și se bate până când aluatul este neted; pus deoparte.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Așezați albușurile, vârful de sare rămas și crema de tartru în vasul unui mixer de stand și bateți la viteză medie-mare până când albușurile încep să devină albe și spumoase, aproximativ 1 până la 2 minute. Adăugați încet restul de 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr, aproximativ 1 minut. Continuați să bateți până se formează vârfuri rigide și lucioase, încă aproximativ 2 minute.5folosind o spatulă de cauciuc, amestecați aproximativ o treime din albușurile de ou în aluat pentru a ușura amestecul. În două adăugiri, pliați ușor albușurile rămase, asigurându-vă că nu rămân dungi albe, dar având grijă să nu dezumflați albușurile. Împărțiți în mod egal aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate Suplimentare
12
Coaceți unul lângă altul, rotind la jumătatea timpului de coacere, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 până la 45 de minute. Răciți tigăile pe un suport timp de 10 minute, apoi desfaceți prăjiturile pe suport pentru a se răci complet. Spălați tigăile pentru tort.6folosind un cuțit zimțat, tăiați un strat foarte subțire din fiecare blat de tort, suficient pentru a uniformiza suprafața și a expune interiorul tortului. Întoarceți prăjiturile în tigăile de tort curățate; pus deoparte.Pentru tres leches:1
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
13
Așezați ciocolata într-un castron mare, rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
14
Puneți jumătate și jumătate într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți-o doar la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
15
Se toarnă jumătate și jumătate peste ciocolată și se lasă să stea până când ciocolata s-a înmuiat, aproximativ 1 minut, apoi se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
16
Bateți laptele condensat, laptele evaporat, romul și sarea până se omogenizează și se combină.2împărțiți amestecul tres leches în 2 porții egale. Începând cu 1 tort și 1 porție, turnați cât mai mult din amestecul tres leches peste tort. Repetați cu a doua porție de tort și tres leches. Puneți prăjiturile deoparte până când încep să absoarbă amestecul, aproximativ 20 de minute. Continuați să adăugați mai mult amestec până când a fost adăugat tot, cu aproximativ 30 până la 40 de minute mai mult. Acoperiți prăjiturile cu folie de plastic și refrigerați 4 ore sau congelați 1 1/2 până la 2 ore, până când prăjiturile sunt mai ușor de manevrat. (Este posibil să nu absoarbă complet tot amestecul.)3 întoarceți prăjiturile din tigăi inversând fiecare pe o farfurie peste chiuvetă, deoarece un amestec neabsorbit se poate vărsa.Pentru umplere și asamblare:1
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
17
Așezați crema în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici și bateți până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
18
Adăugați zahărul pudră și vanilia și continuați să bateți până se îngroașă și se omogenizează.2Pentru a asambla tortul, Așezați 1 dintre prăjituri pe un platou de servire. Folosind o spatulă offset sau un cuțit lung și subțire, întindeți aproximativ o treime din umplutură uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
1 Rulou Galben Cu Fructe
19
Așezați al doilea tort deasupra și întindeți uniform umplutura rămasă peste partea superioară și laturile întregului tort. Se da la frigider cel putin 15 minute pentru a lasa frisca sa se fixeze.3chiar înainte de servire, garnisiți tortul: țineți bucata de ciocolată cu un prosop de hârtie într-o mână și folosiți un cojitor de legume pentru a rade ciocolata pe toată partea de sus a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)