Tortul Meu De Ciocolată Final

Tortul Meu De Ciocolată Final
Tortul meu de ciocolată final este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 654 calorii. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Jam & coagulat Cream are 10 fani. Dacă aveți unt, unt, pudră de cacao și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tortul Meu De Ciocolată Final Cu O Brânză Cremă De Ciocolată Albă, Tort De Ciocolată Final, și Tort De Ciocolată Final pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180C și aliniați și ungeți un cositor de tort cu formă de arc de 20cm adânc.Pasul 2: Cerneti impreuna cacao si faina intr-un bol si dati deoparte.Pasul 3: într-un mixer în picioare (sau manual) crema împreună untul și zahărul până la palid și pufos, apoi bate treptat în ouă. În cele din urmă, pliați făina și cacao și combinați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Lichior De AluneLichior De Alune
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toarnă în staniu și se coace 40 de minute.Pasul 4: întoarceți tortul pe un suport de răcire și continuați cu glazura. Topiți ciocolata neagră într-un cuptor cu microunde (aveți grijă să nu o gătiți prea mult) și lăsați-o deoparte să se răcească ușor.Pasul 5: într-un mixer, combinați untul și zahărul glazurat, apoi turnați amestecul de ciocolată răcit.Pasul 6: Odată ce tortul este răspândit rece pe glazură cu un cuțit de paletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista