Tort Galben Bogat

Tort Galben Bogat
Tortul galben bogat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 450 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți unt, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes galbene simple bogate și delicioase, Mimi ' s Double Rich Chocolate Cake (dintr-un amestec de tort), și Tort Bogat De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Unt și făină două tigăi rotunde de tort de 8 inci, apoi tapetați-le cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Cerneti faina cu praful de copt si sarea si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Cremă untul până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
4
Adăugați zahărul treptat și bateți până devine ușor și pufos. Bateți gălbenușurile și adăugați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt, alternând cu laptele. Se amestecă aluatul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
6
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru tort.
7
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute. Acest tort se ridică foarte bine, așa că umpleți doar tigăile de tort 2/3 pline. Se răcește prăjiturile în tigăi timp de 10 minute, apoi se răcește bine pe un suport de sârmă. Înghețați după dorință.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista