Tort Esterel

Tort Esterel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Esterel. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de smântână grea, zmeură, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți), Tort Tutti Frutti de grâu fără ouă-tort vegan de grâu integral - tort de Crăciun s, și Ananas Budinca Tort Tort Se Amestecă Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Faceți făină de migdale așezând migdalele într-un robot de bucătărie curat, uscat, blender sau și tocându-le până devin pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați ouăle, 1 1/4 căni de zahăr pudră și făina de migdale într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Bateți cu un mixer electric la viteză medie-mare până la cremă și lumină, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Așezați albușurile într-un bol mare de amestecare și bateți cu un mixer electric la viteză medie până se spumează. Faceți o bezea Franceză adăugând restul de zahăr pudră, 1 lingură la un moment dat și biciuind la vârfuri rigide, dar nu uscate. Nu suprasolicitați. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia amestecul de migdale în bezea franceză în două adăugiri, având grijă să nu dezumflați aluatul. Îndoiți ușor untul topit, apoi făina cernută, doar până când este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Folosind o spatulă offset, întindeți aproximativ două treimi din aluat pe o tigaie de foi căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Întindeți aluatul rămas pe jumătate dintr-o altă tigaie cu foi căptușite cu pergament. Așezați ușor marginea spatulei pe aluat și împingeți ușor excesul spre marginile ambelor foi de copt. Praf blaturile straturilor de tort cu zahăr pudră pentru o crustă mai frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Coaceți până se rumenesc ușor și uniform deasupra, 6 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți straturile de tort din cuptor și desfaceți imediat pe un suport de sârmă pentru a împiedica căldura foii de copt să continue să le coace. Pentru a desface, inversați suportul de răcire și așezați-l deasupra stratului de tort, apoi răsturnați-l.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți hârtia pergament când straturile sunt complet reci. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1
Turnați smântâna grea într-o cratiță cu fund greu de 1 litru și gătiți la foc mediu-mare până când încep să se formeze bule în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Așezați ciocolata dulce-amară într-un bol de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea aproximativ 30 de secunde pentru a dispersa căldura și a topi ciocolata. Se amestecă ușor până se omogenizează și se omogenizează. Puneți deoparte până când este gata de utilizare. A nu se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Pentru a asambla tortul, tăiați stratul mare în jumătate. Acum ar trebui să aveți trei bucăți de tort de dimensiuni egale.
5
Așezați 1 strat pe o tavă de foi căptușită cu pergament. În partea de sus, întindeți jumătate din ganache pe margini într-un strat uniform. Acoperiți cu un alt strat de tort, apoi întindeți uniform gemul de zmeură deasupra până la margini. Se acoperă cu al treilea strat de tort și se întinde ganache-ul rămas uniform pe margini. Este foarte important ca acest strat să fie uniform, deoarece este partea superioară a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați tortul asamblat la frigider timp de 1 oră.
7
Pentru a servi, decorați cu zmeură proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista