Tort Eclair cu Ganache de ciocolată
Tortul Eclair cu Ganache de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 408 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 363 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 28%. Rețete similare includ Tort eclair de dovleac cu glazură de Ganache de ciocolată, Tort Eclair Cu Ciocolată, și Tort Eclair Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Puneți un bol de amestecare în congelator pentru a se răci.
Combinați apa, untul și sarea într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și amestecați făina. Gătiți și amestecați până când amestecul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și formează o bilă.
Transferați amestecul într-un bol de amestecare și bateți ouăle, pe rând, până se încorporează complet.
Întindeți aluatul uniform în fundul vasului de copt.
Coaceți patiseria în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 25 până la 30 de minute. (Aluatul va crește și va face o formă de barcă, dar ar trebui să scadă pe măsură ce se răcește.) Se răcește complet pe grătar.
Scoateți vasul de amestecare răcit din congelator și turnați în 2 căni de frișcă rece. Bateți până când crema se îngroașă, aproximativ 1 minut; se amestecă zahărul cofetarilor și extractul de vanilie. Continuați să bateți până când crema formează vârfuri rigide. Dați la frigider frisca în timp ce amestecați budinca.
Se toarnă amestecurile de budincă și laptele într-un bol de amestecare și se amestecă până devine cremos. Îndoiți frisca.
Întindeți umplutura peste crusta răcită și dați-o la frigider.
Așezați ciocolata tocată într-un castron rezistent la căldură. Aduceți 1 cană de smântână aproape la fiert într-o cratiță mică la foc mediu.
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se lasă să se înmoaie timp de 1 minut.
Bateți amestecul până se omogenizează.
Lăsați amestecul să se răcească ușor pentru a se îngroșa, aproximativ 10 minute.
Se toarnă ganache peste umplutura de cremă, întinzându-se pentru a acoperi întreaga suprafață. Întoarceți tigaia la frigider și răciți cel puțin 1 oră înainte de servire.