Tort dulce de porumb cu fructe de pădure și smântână
Tortul dulce din făină de porumb cu fructe de pădure și smântână ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 308 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb măcinată fin, zară, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tort de lămâie-porumb cu fructe de pădure și smântână, Făină de porumb pi Aproxilon Shortcakes cu fructe de pădure și cremă de var, și Fructe de vară cu cremă de vin dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
* 3/4 cană de lapte * 2 linguri de drojdie uscată * 1 cană de făină de porumb măcinată fin (pregrind-o într-un robot de bucătărie pentru a asigura o textură delicată) * 1 cană de făină universală pentru 1 cană de zahăr, plus 3 linguri pentru smântână și multe altele pentru stropire * 2 ouă mari, bătute * coajă rasă de 1 lămâie * 1 cană de smântână grea * 1
Ungeți cu generozitate o tigaie de tort cu mâncare înger de 10 inci, 2 bucăți. Set aside.In un castron mare de amestecare, amestecați împreună laptele și drojdia. Bateți treptat făina de porumb, făina, zahărul, ouăle și coaja de lămâie.
Bateți până când ingredientele sunt bine amestecate. Întoarceți aluatul în tigaia pregătită. Va fi destul de gros.
Lăsați tigaia pregătită să se odihnească timp de 30 de minute, în timp ce cuptorul preîncălzește cuptorul la 177°.
Ungeți partea superioară a tortului cu o cantitate generoasă de apă și presărați generos partea superioară a aluatului cu zahăr.
Coaceți timp de 40 de minute până se rumenesc ușor deasupra.
Lăsați tortul să se răcească complet, apoi scoateți-l din tigaie.
Se servește cu frișcă ușor îndulcită și fructe de pădure.