Tort De Pungă Pentru Petrecere

Tort De Pungă Pentru Petrecere
Petrecere-timp pungă tort este un fără lactate rețetă cu 15 porții. O porție conține 326 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați bomboane de ciocolată acoperite cu bomboane, amestec de tort betty, decorare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Pungă Pentru Petrecere, Tort De Pungă, și Tort De Pungă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți, coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Tăiați tortul transversal în jumătate. Pe placa de servire, Așezați 1 bucată de tort; se întinde deasupra cu 2 linguri glazură albă din 1/2 recipient. Se acoperă cu a doua bucată de tort. Așezați bucățile de tort la capăt cu părțile tăiate în jos. Înghețați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
3
Amestecați culoarea alimentelor în 1 recipient de glazură pentru a nuanța albastru deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
4
Întindeți întregul tort cu glazură Albastru deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
5
De-a lungul față și partea de sus a tort, marca conturul unei alungite V-forma cu scobitoare pentru clapeta pungă. Se amestecă culoarea alimentelor în 1/2 recipient rămas de glazură pentru a nuanța albastru închis; clapeta poșetei de îngheț cu glazură Albastru închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6
Așezați glazura albastră închisă rămasă în geanta de decorare prevăzută cu vârful de scris #7 sau #8; bordura carcasei țevii de-a lungul clapetei poșetei și marginile poșetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
7
Tăiați janta din placa de plastic; tăiați janta în jumătate. Introduceți în partea de sus a tort pentru mâner. Decorați poșeta cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
8
Tăiați marshmallow cu foarfece de bucătărie umezite în felii; se presară cu zahăr colorat. Aranjați felii de marshmallow pe pungă pentru închidere. Apăsați bomboane pe centrul incuietoare. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorarea ZahăruluiDecorarea Zahărului
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista