Tort De Portocale Cu Ciocolată Cu Dovlecei

Tort De Portocale Cu Ciocolată Cu Dovlecei
Zucchini Chocolate Orange Cake este un vegetarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 86G de proteine, 241g de grăsime, și un total de 5739 calorii. Pentru $9.28 pe portie, această rețetă acoperă 79% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, făină, nuci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Tort de ciocolată cu dovlecei cu glazură portocalie, Tort De Dovlecei Portocalii, și Tort De Dovlecei Portocalii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Unsoare și făină Bundt pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, cernem făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ouă, 2 lingurițe de vanilie și lapte în amestecul de unt. Se amestecă ingredientele uscate și se amestecă până se omogenizează bine. Îndoiți dovleceii, coaja de portocală și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
LapteLapte
NuciNuci
5
Se toarnă într-o tigaie de tort Bundt unsă și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 până la 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească, apoi se stropesc cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Pentru a face glazura: într-un castron mic amestecați împreună zahărul, sucul de portocale și 1 linguriță de vanilie. Inversați tortul pe vasul de servire, apoi turnați glazura peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
VanilieVanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate79
Revista