Tort De Pecan De Arțar

Tort De Pecan De Arțar
Maple Pecan tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 422 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de sirop de arțar, unt, aromă de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii alimentelor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Tort De Pecan De Arțar, Vermont Arțar-Pecan Tort, și Tort de condimente Pecan cu glazură de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un alt bol, bateți gălbenușurile de ou, siropul de arțar, apa și aroma de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De ArțarAromă De Arțar
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați la ingredientele uscate; bateți până se amestecă bine. Într-un alt bol, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri rigide; pliați în aluat. Îndoiți în nuci pecan și ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lingurați ușor într-un 10-in uns. tub tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Coaceți pe cel mai mic raft de cuptor la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când tortul se întoarce când este ușor atins. Răsturnați imediat tigaia; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Rulați un cuțit în jurul tubului lateral și Central al tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți tortul pe o farfurie de servire. Pentru înghețare, într-un cuptor cu microunde, topiți untul și ciocolata; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
8
Se toarnă într-un castron mare; bateți zahărul, laptele și siropul de arțar al cofetarilor. Frost tort; apăsați pecan pe partea de sus și părțile laterale ale tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Zilliken Forstmeister Geltz Saarburg Riesling Kabinett. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Zilliken Forstmeister Geltz Saarburg Riesling Kabinett
Zilliken Forstmeister Geltz Saarburg Riesling Kabinett
Produs cu fructe recoltate timpuriu din viță de vie din orașul Saarburg, acest Riesling Kabinett la nivel de sat prezintă delicatețea eterică care este un semn distinctiv al moșiei Zilliken.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista