Tort de Nunta Hawaiian III

Tort de Nunta Hawaiian III
Tort de Nunta Hawaiian III necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 462 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Nunta eveniment. Această rețetă este plăcută de 153 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de smântână grea, extract de nucă de cocos, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Nunta Hawaiian, Tort De Nunta Hawaiian, și Cookie-Uri Tort De Nunta Hawaiian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului pentru un tort de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Scoateți tortul din cuptor. În timp ce tortul este fierbinte, trageți găuri prin tort cu mânerul rotund al unei linguri de lemn. Găurile trebuie să fie la intervale de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Se toarnă ananasul zdrobit și sucul peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ZdrobitAnanas Zdrobit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Se lasă să se răcească ușor.
6
Într-un castron mic, bateți budinca instantanee cu lapte până când amestecul începe să se îngroașe, aproximativ 2 minute. Se amestecă toppingul înghețat, apoi se întinde peste tort. La frigider până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiNuntă
Revista