Tort De Mătase Cu Unt De Arahide
Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 694 calorii, 13g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți zahăr brun, amestec de tort betty, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă De Mătase Cu Unt De Arahide, Ciocolata-unt de arahide fulgi de ovăz cu mătase Cajulapte, și Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (sau325 pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți cu generozitate fundul doar de 2 (8 sau 9 inci) Tigăi rotunde pentru tort cu spray de scurtare sau gătit.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, 1/2 cană unt de arahide, uleiul și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu; se amestecă zahărul brun.
Se încălzește la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se ia de pe foc. La frigider 10 minute.
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca cu viteză mare până se formează vârfuri moi; pus deoparte. Într-un alt castron mediu, bateți 1/2 cană de unt de arahide și amestecul de zahăr brun la viteză medie până când este neted și cremos.
Adăugați frișcă în amestecul de unt de arahide; bate la viteză medie până când amestecul este neted și cremos.
Împărțiți fiecare strat de tort orizontal pentru a face 2 straturi. Umpleți fiecare strat cu aproximativ 2/3 cană de amestec de unt de arahide până la 1/2 inch de margine. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură. Apăsați arahide pe glazură pe partea de tort. A se păstra acoperit la frigider.