Tort de mâncare înger cu compot cu trei fructe de pădure
Tortul cu mâncare înger cu compot cu trei fructe de pădure ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 298 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, făină de tort, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Tort de mâncare înger cu compot mixt de fructe de pădure, Compot De Fructe De Ghimbir Cu Tort De Mâncare Înger, și Tort de pâine Angel Food cu compot de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
În vasul unui mixer electric în picioare, bateți albușurile la viteză medie-mare până se spumează.
Adăugați crema de tartru și bateți până se formează vârfuri ferme.
Adăugați zahărul granulat, câte 2 linguri, bătând timp de 10 secunde înainte de a adăuga mai mult. Bate în vanilie. După ce s-a adăugat tot zahărul, bateți albușurile cu viteză mare până se înțepenesc, aproximativ 4 minute.
Într-un castron mediu, bateți făina de tort cu zahărul și sarea cofetarilor. Cerneti ingredientele uscate peste albusurile batute in 3 loturi, pliand usor cu o spatula mare pana se incorporeaza. Puneți aluatul într-o tigaie de tort cu mâncare înger de 10 inci (nu folosiți antiaderent).
Coaceți timp de 40 de minute, până când tortul este înviat și auriu. Răsturnați tortul în tigaie pe un gât de sticlă și lăsați să se răcească.
Într-o cratiță mare, combinați fructele de pădure, zahărul și sucul de lămâie și fierbeți până când sucurile sunt eliberate, aproximativ 10 minute.
Lasă să se răcească ușor.
Folosind un cuțit, slăbiți tortul din tigaie și îndepărtați partea laterală a tigaiei. Slăbiți tortul de pe fundul tigaiei și tubul.
Transferați tortul pe o farfurie. Feliați tortul și serviți cu compotul cald.