Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Fluffy Bunny Cake. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 374 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, amestec de prăjituri, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de iepuraș cu glazură pufoasă de nucă de cocos, Cupcakes Cu Iepuraș Pufos, și Rulouri Pufoase De Iepuraș Din Grâu Integral.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați trei Tigăi rotunde de 9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort, budinca (uscată) și făina până se omogenizează. Rezervați 1 lingură; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați smântână, ouă, unt și vanilie; se amestecă până se amestecă bine. Într-un castron mic, aruncați 1 lingură de amestec uscat rezervat cu chipsuri de copt până când chipsurile sunt bine acoperite. Se amestecă amestecul de cipuri de copt; aluatul va fi foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Copt
Smântână
Vanilie
Unt
Cartofi Prăjiți
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întindeți aproximativ 2 1/2 căni de aluat în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 25 până la 33 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul iese curată. Se răcește în tigăi pe grătar 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
6
Scoateți din tigăi în grătar; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
7
Tăiați fiecare rundă așa cum se arată în diagramă, veți face 3 iepurași. Congelați bucățile descoperite aproximativ 1 oră pentru o înghețare mai ușoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
8
Între timp, Așezați albușurile de ou într-un castron mare de mixer cu suport (un mixer de mână nu va funcționa pentru această glazură); pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
9
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați zahărul, apa, crema de tartru și sarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
11
Se ia de pe foc.
12
Se toarnă siropul fierbinte foarte încet în flux subțire în albușuri de ou, bătând constant la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Sirop
13
Adăugați vanilie. Bateți cu viteză mare aproximativ 7 până la 10 minute sau până când se formează vârfuri rigide. Rezervați 1 1/2 căni glazură pentru conducte în jos centre de urechi; acoperiți și puneți deoparte. Dacă doriți, nuanțați glazura rămasă cu 1/4 linguriță de culoare roșie a alimentelor pentru a face roz. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A Alimentelor
Glazura
Vanilie
14
Pentru fiecare iepuraș, aranjați bucăți de tort pe platou mare sau tavă, așa cum se arată în fotografie. Înghețați cu grijă fiecare tort folosind aproximativ 4 căni de glazură roz. Pentru fiecare pereche de urechi, țeavă 1/2 cană rezervată glazură albă în jos în centrul fiecărei urechi, așa cum se arată în fotografie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
15
Tăiați marshmallows în jumătate transversal chiar înainte de decorare. Decorați fiecare iepuraș cu marshmallows, cu partea lipicioasă în sus, pentru ochi. Pentru elevi, apăsați ușor bile de lapte malț pe marshmallow pentru a adera.