Tort De Frigider Cu Căpșuni
Tortul de frigider cu căpșuni Necesită în jur 5 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, amestec instant de budincă de vanilie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gem De Frigider Cu Căpșuni, Gem De Frigider Balsamic Cu Căpșuni, și Strawberry Pina Colada Frigider Fulgi De Ovăz Parfait.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați un vas de copt de 9x13 inci.
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Lăsați tortul să se răcească pe suportul de sârmă.
Poke găuri pe partea de sus a tort. Puree căpșuni dezghețate cu suc într-un blender sau procesor de alimente și lingură peste partea de sus a tort copt.
Pentru a face Topping: pregătiți amestecul de budincă conform instrucțiunilor de pe ambalaj folosind o cană de lapte. Ori biciuit topping în amestec budinca și răspândirea peste tort. Aranjați căpșunile deasupra tortului, dacă doriți.
Refrigerați tortul timp de cel puțin 4 ore înainte de servire.