Pumpkin Cake Pops ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 155 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 72 și costă 44 de cenți pe porție. 181 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, lapte fără grăsimi, scurtare vegetală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Dovleac Pops, Tort De Dovleac Pops, și Pumpkin Cheesecake Pops (AKA bile de tort, trufe) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pentru tort: înveliți ușor un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray antiaderent și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele de plăcintă cu dovleac împreună într-un castron mare și dați deoparte. Într-un castron mediu, bateți ouăle și zaharurile împreună. Se amestecă laptele și vanilia, apoi se adaugă uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Bicarbonat De Sodiu
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți piureul de dovleac și turnați amestecul lichid peste amestecul uscat. Folosiți o lingură de lemn pentru a amesteca aluatul împreună, apoi treceți la un tel și dați aluatului 3 sau 4 bătăi bune înainte de a-l turna în vasul de copt pregătit. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a netezi aluatul și puneți-l în cuptor până când tortul este auriu și revine la o presiune ușoară, 25 până la 28 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bateti
Cuptor
4
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească complet. Între timp, așezați pecanele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți-le până se parfumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Transferați nucile pe o farfurie mare pentru a se răci, apoi transferați-le pe o tăietură și tocați-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Așezați nucile într-un castron mediu și lăsați-le deoparte. Împărțiți tortul în sferturi și sfărâmați-l într-un castron mare. Odată ce toată tortul s-a sfărâmat, trageți 2 furculițe prin tort în direcții opuse pentru a-l sfărâma într-o firimitură foarte fină (puteți folosi și un robot de bucătărie pentru a pulsa tortul în firimituri fine). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
7
Pentru glazură: tapetați o foaie de copt cu margini cu pergament sau hârtie cerată și dați deoparte. Folosind un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel, bateți crema de brânză și untul împreună la viteză medie până când sunt aerisite, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Glazura
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Stand Mixer
Bateti
8
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți până se combină. Măriți viteza la mediu-mare și bateți până devine pufos, aproximativ 5 minute. Amestecați glazura de brânză cremă în firimiturile de tort și, odată ce amestecul arată ca firimituri umede de biscuiți graham, rulați-l în bile de dimensiunea ping pong.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
Zahăr Pudră
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Rola
9
Așezați bilele de tort pe foaia de copt pregătită și congelați timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Așezați ciocolata într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde și topiți la o putere de 50%, amestecând la fiecare 30 de secunde până când ciocolata este complet topită, 2 până la 2 1/2 minute (sau topiți ciocolata la un cazan dublu, amestecând des, până când ciocolata este topită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Cuptor Cu Microunde
Bol
11
Scoateți bilele de tort din congelator și introduceți un băț de acadea sau o frigăruie mică până la aperitiv în partea de sus a fiecăruia (lipiți-l suficient de departe, astfel încât să fie mai mult de jumătate, dar să nu străpungă cealaltă parte a mingii). Înmuiați fiecare bilă în ciocolata albă, folosind o lingură pentru a ajuta la acoperirea părții inferioare. Atingeți bățul de partea laterală a bolului de câteva ori și rotiți bățul pentru a încuraja excesul de ciocolată să picure înapoi în bol. Scufundați partea superioară a mingii în nuci, apoi așezați tortul înapoi pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament, cu piulița în jos (astfel încât bățul să fie îndreptat în sus). Repetați cu bilele de tort rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Ciocolata
Nuci
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Frigarui
Bol
12
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de 10 minute înainte de servire.
13
Se servește în acea zi sau se dă la frigider până la 3 zile și apoi se servește.