Tort De Crep CR. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M
Crema de zahar ars Crep Tort ar putea fi doar desert sunteți în căutarea pentru. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 663 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 89 de cenți pe porție. Dacă aveți lapte, ou, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creme Brule Tort De Crepe, Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, și Crep Brulee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți 2 linguri de zahăr granulat, 1 lingură de făină, amidonul de porumb și 1 ou cu biciul până se omogenizează bine.
În cratiță de 1 litru, încălziți 1 cană de lapte la foc mic doar la foc mic.
Se ia de pe foc; bate încet laptele în amestecul de ouă cu biciul.
Întoarceți amestecul de ouă în cratiță; se încălzește la foc mic, bătând constant, până se îngroașă, aproximativ 3 până la 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia și apa fierbinte.
Întoarceți umplutura în castron; se pune la congelator timp de 30 de minute.
Transferați vasul la frigider 1 oră 30 de minute.
Între timp, într-un castron mare, bateți 12 ouă cu biciul.
Adăugați 3 căni de lapte; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă 2 lingurițe de zahăr.
Adăugați făină, 1/2 cană la un moment dat, bătând constant până când aluatul este neted și consistența aluatului subțire de clătite. (S-ar putea să nu folosiți toată făina.)
Încălziți tigaia antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mediu. Înveliți foarte ușor tigaia cu ulei (aproximativ 1/2 linguriță de fiecare dată, după cum este necesar).
Se toarnă 1/4 cană de aluat în centrul tigaiei; rotiți tigaia pentru a acoperi întregul fund al tigaiei cu aluat. Gatiti aproximativ 2 minute sau pana cand bulele incep sa se formeze pe buclele de sus si de margine. Flip crep; gătiți încă un minut.
Transferați pe farfurie mare pentru a se răci. Repetați cu aluatul rămas, acoperind tigaia cu ulei, după cum este necesar. (Ar trebui să ajungeți cu aproximativ 22 până la 28 de clătite.) Răciți crepele complet înainte de asamblarea tortului.
Pentru a asambla tortul, turnați frișcă în castron mediu; bateți cu mixerul electric la viteză medie-mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1 lingură de zahăr granulat și toată umplutura răcită.
Așezați 1 crep în centrul plăcii de tort.
Întindeți un strat subțire de umplutură deasupra creponului. Sus cu un alt crep. Repetați până când aveți câte straturi doriți. Tort de Top cu o crep curată. Prajitura la frigider cu cel putin 2 ore inainte de servire.
Chiar înainte de servire, se presara partea de sus a tort cu zahar pudra. Cu cuțit ascuțit, se taie în tort în felii și se servește.