Tort De Crep CR. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M

Tort De Crep CR. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M
Crema de zahar ars Crep Tort ar putea fi doar desert sunteți în căutarea pentru. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 663 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 89 de cenți pe porție. Dacă aveți lapte, ou, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creme Brule Tort De Crepe, Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, și Crep Brulee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți 2 linguri de zahăr granulat, 1 lingură de făină, amidonul de porumb și 1 ou cu biciul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
În cratiță de 1 litru, încălziți 1 cană de lapte la foc mic doar la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; bate încet laptele în amestecul de ouă cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Întoarceți amestecul de ouă în cratiță; se încălzește la foc mic, bătând constant, până se îngroașă, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia și apa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ApăApă
6
Întoarceți umplutura în castron; se pune la congelator timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Transferați vasul la frigider 1 oră 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Între timp, într-un castron mare, bateți 12 ouă cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Adăugați 3 căni de lapte; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă 2 lingurițe de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
10
Adăugați făină, 1/2 cană la un moment dat, bătând constant până când aluatul este neted și consistența aluatului subțire de clătite. (S-ar putea să nu folosiți toată făina.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
11
Încălziți tigaia antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mediu. Înveliți foarte ușor tigaia cu ulei (aproximativ 1/2 linguriță de fiecare dată, după cum este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se toarnă 1/4 cană de aluat în centrul tigaiei; rotiți tigaia pentru a acoperi întregul fund al tigaiei cu aluat. Gatiti aproximativ 2 minute sau pana cand bulele incep sa se formeze pe buclele de sus si de margine. Flip crep; gătiți încă un minut.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Transferați pe farfurie mare pentru a se răci. Repetați cu aluatul rămas, acoperind tigaia cu ulei, după cum este necesar. (Ar trebui să ajungeți cu aproximativ 22 până la 28 de clătite.) Răciți crepele complet înainte de asamblarea tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Pentru a asambla tortul, turnați frișcă în castron mediu; bateți cu mixerul electric la viteză medie-mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1 lingură de zahăr granulat și toată umplutura răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
15
Așezați 1 crep în centrul plăcii de tort.
16
Întindeți un strat subțire de umplutură deasupra creponului. Sus cu un alt crep. Repetați până când aveți câte straturi doriți. Tort de Top cu o crep curată. Prajitura la frigider cu cel putin 2 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
17
Chiar înainte de servire, se presara partea de sus a tort cu zahar pudra. Cu cuțit ascuțit, se taie în tort în felii și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate7
Revista