Tort De Cremă Italiană I
Reteta tort crema Italian I este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 845 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 92 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr de cofetari, gălbenușuri de ou, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort Cremă Italiană, Tort cu cremă italiană II, și Tort Cremă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cremă împreună 1 cană unt sau margarină, gălbenușuri de ou și 2 căni zahăr alb. Se amestecă alternativ în făină și zară.
Adăugați bicarbonat de sodiu.
Se amestecă în 1 cană nuci și nucă de cocos.
Bateți albușurile de ou și pliați în aluat.
Se toarnă aluatul în trei tigăi de tort rotunde unse și făinoase de 9 inci.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C).
Combinați crema de brânză, 1/2 cană unt sau margarină, zahărul cofetarilor și extractul de vanilie.
Se întinde pe tortul răcit. Top tort cu gheață cu nuci tocate.