Tort De Coniac De Caise
Tortul cu coniac de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 470 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de coniac de caise, amestec instant de budincă de vanilie, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 18%. Încercați Tort de coniac de caise, Caise Brandy Pound Tort, și Tort de rachiu de caise și rom cu piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Presărați nuci pecan pe fundul tigaiei.
În bolul mare de amestecare, combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, rachiul de caise, uleiul, apa și ouăle. Bateți la viteză medie timp de 10 minute.
Se toarnă aluatul peste nuci pecan în tigaia Bundt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 55 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet.
Pentru a face glazura de rachiu de caise: în tigaie medie, combinați untul, rachiul de caise și apa. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute. Se răcește ușor. Se amestecă zahărul cofetarilor până la consistența dorită.