Supă Tom Yum Cu Ciuperci Și Tofu

Supă Tom Yum Cu Ciuperci Și Tofu
Supa Tom Yum cu ciuperci și Tofu ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 102 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lemongrass, sos de soia, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Dana Treat are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă Miso cu Vermicelli, ciuperci și Tofu, Supă de tăiței Soba cu Tofu, cartof dulce, ciuperci Shiitake și spanac, și Tofu și ciuperci.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Fram Wines Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista