Tort De Clovn Fericit
Tort clovn fericit ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Acest desert are 262 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, bomboane, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cupcakes Cu Clovn Fericit, Tort De Clovn, și Tort De Clovn De Ziua De Naștere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului. Umpleți 12 căni de brioșă căptușite cu folie sau hârtie cu două treimi.
Se toarnă aluatul rămas într-un 9-in uns. tigaie rotundă de copt.
Coaceți tort și cupcakes conform instrucțiunilor pachetului. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Așezați 1/2 cană de nucă de cocos într-o pungă de plastic; presărați cinci până la șase picături de colorant alimentar galben în pungă. Se agită până când culoarea este distribuită uniform. Repetați cu 1/4 cană de nucă de cocos și colorare albastră, apoi cu nucă de cocos rămasă și colorare verde.
Într-un castron mic, nuanțați 2 linguri de glazură roșie; pus deoparte. Tort rotund de îngheț și 11 cupcakes cu glazură rămasă; așezați tortul rotund pe un platou mare sau pe o placă acoperită (aproximativ 22 in. x 15 în.). Formați o față și păr folosind cupe de unt de arahide pentru ochi și lemn dulce pentru gură, sprâncene și păr.
Scoateți căptușeala din cupcake-ul rămas și tăiați partea superioară.
Tăiați partea superioară în jumătate și apăsați în părțile laterale ale tortului pentru urechi. Înghețați porțiunea inferioară a cupcake-ului cu glazură roșie rezervată și apăsați în loc pentru nas. Decorați trei cupcakes cu Skittles; aranjați pe platou în formă de papion.
Adăugați pistrui de ciocolată.
Scoateți căptușelile din trei cupcakes, dacă doriți și tăiați-le în jumătate; se presară cu nucă de cocos verde. Apăsați laturile plate pe partea superioară a tortului pentru a forma marginea pălăriei.
Presărați patru cupcakes cu nucă de cocos galbenă și una cu nucă de cocos albastră; stivuiți într-o piramidă deasupra marginii pentru a forma pălăria.
Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant
Indian funcționează foarte bine cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Zilliken Rausch Riesling Spatlese. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Zilliken Rausch Riesling Spatlese]()
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect pregătit. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.