Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ciocolată cu glazură de înger. O porție conține 849 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,63 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 111 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată, ouă, albușuri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tort de ciocolată cu glazură de înger, Tort Alimentar Cu Înger De Ciocolată Cu Glazură De Marshmallow, și Tort de mâncare înger cu glazură de alune de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 160C/ventilator 140C / gaz 4 și ungeți și tapetați o formă rotundă de tort adâncă, de 20cm. Bateți ciocolata într-un robot de bucătărie până la firimituri. Introduceți făina, zahărul, cacao, uleiul, 150 ml smântână acră, ouăle, vanilia și 150 ml apă în cel mai mare bol de amestecare pe care îl aveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți cu un tel electric până se omogenizează, apoi amestecați rapid 150g din bucățile de ciocolată șuierate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Răzuiți într-o cutie și coaceți pe raftul din mijloc timp de 1 oră 20-1 oră 30 de minute sau până când o frigăruie introdusă în centru iese curată. Se răcește în cutie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
În timp ce tortul se coace, faceți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
5
Combinați bucățile de ciocolată rămase și smântâna acrită cu 2 lingurițe de zahăr brun moale într-o cratiță mică și încălziți, amestecând, până când ciocolata se topește și aveți o glazură netedă. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Umăr
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Când tortul este rece, feliați-l în 3 straturi uniforme.
7
Întindeți 2 straturi cu glazură de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
8
Pentru a face înghețarea îngerului, puneți zahărul, vanilia și glucoza lichidă într-o tigaie cu 125 ml apă. Aduceți la fierbere și gătiți doar până când zahărul s-a topit și siropul devine limpede. Ia de pe căldură. Între timp, bateți albușurile până se înțepenesc, apoi continuați să bateți, turnând treptat siropul de zahăr fierbinte într-un flux constant, până când amestecul este suficient de pufos și gros pentru a se răspândi, acest lucru ar putea dura câteva minute pe măsură ce amestecul se răcește. Bateți zahărul glazurat. Lucrați rapid și întindeți puțin peste fiecare strat acoperit cu ciocolată. Asamblați tortul și rotiți glazura rămasă peste întregul tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Elixir G
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Sirop De Glucoză
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.