Tort De Ciocolată Albă

Tort De Ciocolată Albă
Tortul de ciocolată albă necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 486 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, ciocolata și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare sunt Tort cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caise și cremă de unt de ciocolată albă, Tortul Whiteout: tort cu strat alb cu glazură de ciocolată albă, și Tort cu foaie de ciocolată albă cu glazură de ciocolată albă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Cerneti impreuna cele 2 1/2 cani faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Într-o cratiță mică, topiți 6 uncii de ciocolată albă și apă fierbinte la foc mic. Se amestecă până se omogenizează și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Într-un castron mare, smântână 1 cană de unt și 1 1/2 cană de zahăr până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați ouă pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare. Se amestecă amestecul de făină alternativ cu zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
5
Se amestecă în ciocolată albă topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
6
Se toarnă aluatul în două tigăi rotunde de tort de 9 inci.
7
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
8
Pentru a face glazură: într-un castron mediu, combinați 6 uncii de ciocolată albă, 2 1/2 linguri de făină și 1 cană de lapte. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul este foarte gros. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
În castron mare, smântână 1 cană unt, 1 cană zahăr și 1 linguriță vanilie; bate până devine ușor și pufos. Adăugați treptat amestecul de ciocolată albă răcit. Bateți cu viteză mare până când este consistența frișcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Se întinde între straturi, deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista