Tort De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ciocolată. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 553 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de cacao cu proces olandez, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de ciocolată cu ciocolată cu sos de lichior de ciocolată-cafea, Tort de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce-amăruie, și Tort De Ciocolată Cu Ciocolată Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu unt; pus deoparte.
Așezați făina și sarea într-un castron mediu și bateți pentru a combina și aera; pus deoparte.
Așezați cacao într-un castron mediu rezistent la căldură. În timp ce bateți constant, turnați încet apa clocotită și bateți până se omogenizează și se combină; pus deoparte.
Așezați untul măsurat și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până când sunt luminate în culoare și pufoase, aproximativ 5 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.
Adăugați amestecul de vanilie și cacao rezervat și bateți la viteză medie până se combină, aproximativ 1 minut.
Adăugați ouăle câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.Rotiți mixerul la viteză mică, adăugați încet amestecul de făină rezervat și amestecați până când făina este doar încorporată. Opriți mixerul, scoateți vasul și amestecați cu mâna orice dungi de făină rămase, asigurându-vă că răzuiți fundul vasului.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se întinde într-un strat uniform.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 50 până la 60 de minute. Între timp, puneți o grătar peste o foaie de copt și puneți-o deoparte.
Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să se răcească în tigaia de pe grătar timp de 15 minute.
Așezați smântâna și siropul de porumb într-o cratiță mică la foc mediu și, amestecând ocazional, aduceți la foc mic.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ciocolata până se omogenizează și se combină.
Se toarnă peste tortul răcit.