Tort de ciocolată într-un borcan I

Tort de ciocolată într-un borcan s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 105 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 20. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, apă, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare includ Salată De Borcan Mason Cu Năut Și Quinoa, Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, și Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată.
Instrucțiuni
Sterilizați 2 (1 halbă) borcane, capace și inele de conservare cu gură largă, cu fețe drepte, fierbând timp de 10 minute. Păstrați capacele și inelele în apă fierbinte până când este nevoie. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C)
Într-un castron mic, amestecați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, combinați untul, apa și pudra de cacao.
Se încălzește și se amestecă până când untul este topit și amestecul este bine amestecat.
Se toarnă într-un castron mare.
Se amestecă amestecul de făină și se amestecă.
Adăugați zeama, oul și vanilia și bateți cu mâna până se omogenizează. Se amestecă nucile.
Distribuiți uniform în cele 2 borcane de conserve pregătite.
Așezați borcanele pe o foaie de prăjituri și coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă adânc în centrul tortului iese curată.
Folosind mănuși grele de cuptor, scoateți prăjiturile din cuptor pe rând.
Așezați un capac, apoi un inel pe borcane și înșurubați-le bine.
Așezați borcanele pe tejghea și ascultați-le să "ping" în timp ce se sigilează. Dacă pierdeți "ping-ul", așteptați până când acestea sunt complet reci și apăsați pe partea superioară a capacului. Dacă nu se mișcă deloc, este sigilat.