Tort De Cafea Sticky Bun

Tort De Cafea Sticky Bun
Sticky bun tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 679 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, apă, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare sunt Tort de cafea Sticky Bun – cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Inel De Cafea Sticky Bun, și Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 7 ingrediente într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 25 de minute sau până când fructele sunt fragede și amestecul este gros și siropos. Aruncați bățul de scorțișoară. Se amestecă nuci pecan și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă amestecul într-o tigaie Bundt unsă cu 12 căni; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Combinați zahărul și scorțișoara măcinată într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Tăiați biscuiții în sferturi, folosind foarfece de bucătărie. Înmuiați bucățile de biscuiți în unt topit; dragă în amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Puneți biscuiții lejer peste amestecul de fructe în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute. Răsturnați cu grijă tortul pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Stropiți orice glazură rămasă peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista